Vis meny
Fri frakt ved kjøp over 500,-   Sjå vilkår

Mat i det fri




Redaktør/forfattar: Ellen Lande Gossner (foto) / Momrak, Per / Vegge, Øystein

ISBN: 9788282400206

Utgitt: 2010 (3. opplag i 2015)

Målform/språk: Bokmål

Innbinding: Stivbind

Sidetal: 144

Mål/vekt: 15x15 cm / 356 g

Facebook Twitter


"Mat i det fri" er boka for deg som er glad i naturen og alt den har å by på. Den viser hvordan du kan lage de beste middagsretter, herlige sjokoladefondanter og godluktende bakverk uten gass eller elektrisk grill. 


"Mat i det fri" byr på 80 oppskrifter til enkle, men lekre matretter, alle med lett tilgjengelige råvarer. 


De to friluftslærerne Øystein Vegge og Per Momrak viser i "Mat i det fri" verdien av det enkle og nære friluftslivet. Her får du lære gamle teknikker for matlaging på bål, i kokegrop eller jordovn, på steinhelle eller i sjusteinsovn. Teknikker og oppskrifter er rikt illustrert med flotte bilder.

Ta med boka neste gang du skal på tur!






Kr 298,00

Legg i handlekorg