Vis meny
Fri frakt ved kjøp over 500,-   Sjå vilkår

Bodils spiskammers




Redaktør/forfattar: Eide, Ove / Eikrem, Bodil Fjellestad / Solheim, Ronny

ISBN: 9788282400817

Utgitt: 2014

Målform/språk: Nynorsk

Innbinding: Stivbind

Sidetal: 184

Mål/vekt: 21x26 cm / 935 g

Facebook Twitter


Verdas søtaste jordbær og plommer, saftig kje, lam og svin, doggfriske urter, nytrekt laks og aure. Kjøkkensjef Bodil Fjellestad Eikrem finn inspirasjon og råvarer i heimbygda Gloppen i Nordfjord når ho lagar oppskriftene sine.

«Bodils spiskammers» byr på lekre rettar og menyar til kvardag og fest - med drikketips til kvar rett. Oppskriftene byggjer gjerne på gamle mattradisjonar, men har ein moderne vri.

Bodil har laga oppskrifter på forrettar, hovudrettar og dessertar som er enkle å følgje, og av råvarer alle finn på butikken.

Bodil Fjellestad Eikrem (f. 1981) har bakgrunn frå velrenommerte restaurantar som Lofoten fiskerestaurant i Oslo og Spisekroken i Bergen, og gjer no suksess som kjøkkensjef på Gloppen hotell. Ho er også kåra til årets Bondelagskokk i 2013/2014.

Bodil brenn for ureist mat, og meiner tett samarbeid med lokale mat- og drikkeprodusentar er nøkkelen til suksess. Mange av desse vert presenterte i boka.

Spennande mat på freistande fat.

God appetitt!




Kr 398,00

Legg i handlekorg