Vis meny
Fraktfritt ved kjøp for minst kr 398,-   Sjå vilkår

Sjelebot

33 tur- og naturperler i Hordaland og Sogn og Fjordane

Redaktør/forfattar: Langeland, Knut / Sunde, Helge

ISBN: 9788282400725

Utgitt: 2013

Målform/språk: Nynorsk

Innbinding: Stivbind

Sidetal: 192

Mål/vekt: 26x24 cm / 1170 g

Facebook Twitter


SJELEBOT er ei turbok som kan fortelja deg kvar du bør dra. Men aller mest er det ei turbok som ønskjer å formidla at du må dra. At du ikkje må sitja stille i livet og la høvet gå frå deg. Det er ei turbok som spreier kunnskapen om det nære, som løfter fram Vestlandet og dei vestlandske kvalitetane, og som hjelper deg å finna fram til naturperlene i nabolaget. Dei som vi så lett gløymer og overser når verda blir lita og turmåla helst skal vera fjerne.

SJELEBOT viser veg til desse plassane, til desse turane. Somme kjende, somme ukjende og bortgøymde. Med sin særeigne forteljarstil maler Knut Langeland bilete og formidlar stemningar. Saman med naturfotografen Helge Sunde viser han kor snublande nær oss det eksotiske kan liggja.

Boka inneheld 33 turar, fordelt året rundt, til fots, på ski eller med kajakk. Dei fleste turane er frå fjellheimen bergensarane elskar: Stølsheimen, Vossefjella, Kvamfjella, Bergsdalsfjella og Byfjellene, men vi blir også med til Skåla i Nordfjord i nord og til Folgefonna i Hardanger i sør.
Kr 398,00

Denne boka er utseld