Fjordamat
Redaktør/forfattar:
Kongsvik, Åse /
Støfringsdal, Kari
ISBN: 9788291722917
Utgitt: 2008 (2. opplag 2012)
Målform/språk: Nynorsk
Innbinding: Stivbind
Sidetal: 264
Mål/vekt: 22x28 cm / 1316 g
Vil du gjerne lage tradisjonsrike matrettar, og bruke gode, lokale råvarer? Vil du helst lage maten frå grunnen av, og vite kva han er laga av? Og vil du at matarven skal gå vidare til nye generasjonar?
"Fjordamat" er kokeboka for alle med interesse for mat og matskikkar på Vestlandet.I denne reviderte "Fjordamat"-boka har vi plukka ut det beste frå dei to suksessbøkene "Fjordamat - kokeboka for Sogn og Fjordane, og "Alle tiders Fjordamat - til høgtider og merkedagar".
Boka inneheld over 340 oppskrifter krydra med over 270 appetittvekkande bilete. Oppskriftene er gjennomprøvde og enkle å bruke. Boka byggjer på oppskrifter samla inn av Sogn og Fjordane Bygdekvinnelag.
Kr 398,00
Legg i handlekorg